Varför Adjoy?

Varför Adjoy?

Programvaror - lätta att använda

Adjoy är välkända för sina lättanvända program utan onödigt krångel. Vi tillhandahåller administrativa programvaror innehållande helhet från kassaregister, bokning, lager till kundjournaler etc specifikt för olika branscher. Det unika med programvarorna är att de sammanbinder användarvänlighet med praktisk nytta och självklart ökad lönsamhet för kunden. Till skillnad från flera andra liknande produkter på marknaden skapas många moment per automatik och det förkortar arbetstiden vid datorn i din dagliga användning.

Adjoy i framkant med trygghetslösningar

Adjoy jobbar kontinuerligt för att ligga i framkant med våra produkter och lösningar. Det som är viktigt för oss är att arbeta med trygga lösningar som effektiviserar och inte bromsar hos våra kunder.

Adjoy arbetar genomgående med trygghetslösningar, vilket innebär att säkerhetsaspekter och lagar är något vi värderar högt i våra ställningstagande till hur utformandet av våra produkter ser ut.

Affärsidé -kvalitét och trygghet

Vår affärsidé bygger på att vi ser våra kunders behov och anpassar programvaror och utbildningar för att möta behoven på rätt nivå. Vi strävar efter långsiktiga relationer med våra kunder och leverantörer.

All programutveckling och support sker "in house". Därav stabila lösningar. Kvalitét och trygghet är våra ledord.

Bakgrund om företaget

Adjoy AB startade 2020 som en avknoppning från Alpacha AB och ägs av Anna Tingfors och Dan Fernström.
Ägarna har lång och gedigen erfarenhet på sammantaget 35 år som gör att bolaget kan utforma och leverera kostnadseffektiva lösningar med stor fingertoppskänsla i nära samarbete med sina kunder.

Anna grundade Alpacha 2002 med ambitionen att göra IT-världen bättre för användarna med en genuint trivsam och personlig arbetsplats för medarbetarna.
I kombination med att leverera IT-utbildningar för större företag och kommuner påbörjades parallellt uppbyggnaden av administrativa programvaror såsom bokning, kassa- och lönesystem för bl a frisörer och terapeuter. Året innan kassalagen slog igenom i Sverige började Dan Fernström arbeta på Alpacha som programutvecklare. Anna och Dan var djupt engagerade i de nya regelverken så pass mycket att de tillsammans med Skatteverket höll en utbildning för skatterepresentanter över hela Sverige.

 

"Glädje är ett av nyckelorden i företaget. Grundarna drivs av glädjen i att leverera systemlösningar som också är till nytta och glädje för kunderna. A D JOY helt enkelt!"

 

Företaget blev därefter snabbt kända för sina användarvänliga moduluppbyggda programvaror och växte till ett av Sveriges 3 största mjukvarubolag inom skönhet och hälsa.
Under den tiden klev Dan in som CTO och delägare. Samtidigt utvecklades parallellt en ny plattform 2012. Den plattformen ägs idag av Adjoy och har med sig all erfarenhet och användarvänlighet som ett modernt system ska ha. Den är nu väl utvecklad och etablerad på marknaden inom segmenten Ur & Smycken, Café och Butiker.

Alpacha såldes 2021 till Bokadirekt som därmed hade samtliga största bolag inom skönhet och hälsa-segmentet.
Anna och Dan valde att fortsätt sin entreprenörsresa med Adjoy och göra det de brinner för. A D JOY helt enkelt!