Om oss

Varför Adjoy?

Programvaror - lätta att använda

Adjoy är välkända för sina lättanvända program utan onödigt krångel. Vi tillhandahåller administrativa programvaror innehållande helhet från kassaregister, bokning, lager till kundjournaler etc specifikt för olika branscher. Det unika med programvarorna är att de sammanbinder användarvänlighet med praktisk nytta och självklart ökad lönsamhet för kunden. Till skillnad från flera andra liknande produkter på marknaden skapas många moment per automatik och det förkortar arbetstiden vid datorn i din dagliga användning.

Adjoy i framkant med trygghetslösningar

Adjoy jobbar kontinuerligt för att ligga i framkant med våra produkter och lösningar. Det som är viktigt för oss är att arbeta med trygga lösningar som effektiviserar och inte bromsar hos våra kunder.

Adjoy arbetar genomgående med trygghetslösningar, vilket innebär att säkerhetsaspekter och lagar är något vi värderar högt i våra ställningstagande till hur utformandet av våra produkter ser ut.

Affärsidé -kvalitét och trygghet

Vår affärsidé bygger på att vi ser våra kunders behov och anpassar programvaror och utbildningar för att möta behoven på rätt nivå. Vi strävar efter långsiktiga relationer med våra kunder och leverantörer.

All programutveckling och support sker "in house". Därav stabila lösningar. Kvalitét och trygghet är våra ledord.